Mnenja strank

Preberite si kaj pravijo navdušene stranke o sodelovanju z nami.

Pravijo, da vse stvari pridejo ob pravem času in z določenim namenom in tako se je odvilo tudi najino sodelovanje z Robertom. Ob najinem zadnjem kontaktu je omenil, da med drugim izdeluje tudi spletne strani in da mi je na voljo v kolikor potrebujem pomoč.

Ker je moja stara spletna stran potrebovala korenito prenovo, sem se za sodelovanje takoj odločila in tako sva na koncu postavila dve spletni strani, angleško www.polonamursec.com in slovensko www.polonamursec.si spletno stran.

S samim sodelovanjem sem bila zelo zadovoljna, saj je Robert zelo hitro razumel kaj želim in bil z vsako korespondenco zelo odziven. Ves čas mi je bil na voljo tudi s svojimi nasveti in izkušnjami.

Tako profesionalno, kot osebnostno, se je Robert izkazal kot odlična izbira, zato njegove storitve in produkte priporočam vsakomur.

Polona Muršec

Hvala Robert za tvoje vodenje, ideje in predloge pri izdelavi moje prve spletne strani www.ljubimozavestno.si. Zame je bil to projekt, ki sem se ga lotevala že dlje časa in resnično sem vesela, da so s teboj stvari stekle. Očitno vesolje že ve, kako nas pripeljati skupaj, da se srečamo ob pravem času. S svojimi izkušnjami si moje želje znal oblikovati v smiselno celoto, da sva lahko skupaj začrtala pot tudi za naprej. Hvala, ker si.

Nataša Berdnik

specializantka Gestalt psihoterapije, LJUBIMO ZAVESTNO

Z Robertom od prvega dne odlično sodelujemo. S svojimi idejami in odzivnostjo je stran postavil hitro, razumel je najine želje in poslanstvo najinega dela in s tem tudi spletne strani, temu prilagodil izgled in samo postavitev. Prav tako je s svojim znanjem in izkušnjami na strani uredil vse kar je potrebno, da se stran odpira hitro, je vidna in obiskovalcem prijazna.

Najina spletna stran www.drobtinka.si je po Robertovi zaslugi zaživela in sedaj lahko služi svojemu namenu. Brez kakršnih koli pomislekov lahko priporočava sodelovanje z Robertom in sva brezskrbna in zadovoljna uporabnika storitev, ki jih nudi v ta namen.

Tina in Grega Teršek

CEO, DROBTINKA d.o.o.

Danes prevladuje moč interneta. Če želimo tržiti svoje storitve, je nujno potrebno imeti svojo spletno stran. Po zaslugi svoje intuicije, ki me je pripeljala do Roberta, mi je odložil vso breme, ki sem ga imela okoli svoje “nepostavljene” spletne strani.

Prisluhnil je mojim željam in to tudi mirno upošteval, podal je koristne nasvete, ki so mu zdele pomembne zame. Njegova odzivnost je bila hitra, jasna, preprosta, srčna. Priporočam ga tudi vsem tistim, ki se vrtijo okoli svoje izdelane strani in ne najdejo okusa in rešitve. On bo vse to postavil na pravo mesto.

Maja Kuzma

CEO, MODER SIJ, Maja Kuzma s.p.

Robert je vrhunski izdelovalec spletnih strani. Meni je naredil prav vse … najprej predlagal, potem usmeril v prave vsebine, izbral prave barve, me opomnil na novosti, skratka v zelo kratkem času je bila narejena spletna stran www.vinkom.si točno taka kot sem si jo predstavljala. Z čistim srcem ga priporočam naprej.

Florence Maria Bratuž

CEO, VINKOM, Florence Maria Bratuž s.p.

Današnji čas zahteva prisotnost na spletu, saj smo vsi kot uporabniki odvisni od informacij pridobljenih preko spleta. G. Robert Goreta je za našo družbo izdelal atraktivno spletno stran www.lamuts.si po ugodni ceni. Iskreno se mu zahvaljujemo za hitre idejne rešitve in za vse spodbude v času nastajanja spletne strani glede priprave same vsebine, za njegovo hitro odzivnost in takojšnjo pripravljenost.

Vsem, ki se še odločate glede izdelave spletne strani zelo priporočam Roberta Goreto, saj boste z njegovo odzivnostjo, idejami in z vašo vsebino v zelo hitrem času imeli izdelano kvalitetno spletno stran po ugodni ceni. Takšna spletna stran vam hkrati pomeni naložbo za prihodnost vašega podjetja in pridobitev novih strank pri poslovanju.

mag. Sabina Lamut

CEO, LAMUTS. d.o.o.

Robert Goreta mi je izdelal internetno stran www.ljubimose.com tako, kot sem sam želel. Najprej je pogledal obstoječo, jo analiziral in videl pomanjkljivosti. Potem me je spomnil, kaj s svojo internetno stranjo sploh hočem. Če želim, da ne bo sama sebi namen, da bodo jo lahko uporabljali uporabniki, ter imeli od nje tudi kako korist, jo je potrebno dopolniti.

Tako sva se odločila, da se dobiva in dorečeva, kaj mora kdo narediti. Sam sem moral pripraviti članke, blog, slike, kontakte, okvirno sem tudi narisal na roke, kako želim da izgleda in katere elemente naj ima. Naslednji dan se je Robert tega lotil tako vestno, da sam doma nisem uspel pisati in pripravljati vsebin.

Slišala sva se večkrat na dan. To je skoraj tako, kot da bi delala v istem prostoru in zadeve sva sproti reševala. Prav tako so se sproti pojavljale nove tehnične ovire, katere je Robert s svojim znanjem odlično reševal. Tako da je moje končno mnenje, da sem z njegovim delom zelo zadovoljen. Priporočam.

Marjan Maj Čirič

učitelj

Z Robertovim delom smo bili izredno zadovoljni, saj zelo dobro razume želje strank, je izredno hitro odziven, naredi vse po željah in sam predlaga idejne rešitve. Projekta www.presniproteini.si se je lotil vestno, natančno, vzel si je na razpolago čas v kosu, spraševal in uresničeval naše želje od prve do zadnje.

Tako je na koncu nastala res lepa, pregledna in odzivna stran. Zelo sem zadovoljna z njegovim delom! Zelo priporočam vsakomur, ki si želi resnega, natančnega in motiviranega ustvarjalca spletne strani!

Maja Jeereb

CEO, nutricionist, CENTER MOJE ZDRAVJE d.o.o.

Spletna stran www.aloearborescens.si je nujno potrebovala posodobitev. Ko sem pretehtal različne možnosti, sva se z Robertom najbolj ujela in sem izredno vesel, da sem se odločil zanj. Spletno stran je uredil po mojih željah. Določene zadeve celo boljše, kot sem si predstavljal. Danes stran odlično deluje in služi svojemu namenu. Vsekakor bova v prihodnje še sodelovala in ga z veseljem priporočam znancem in prijateljem.

Matija Šega, univ. dipl. ekon.

CEO, FRUTKUS, Matija Šega s.p.

Na začetku se zahvaljujem Robertu Goreti za trud in delo, s katerim prispeva k izboljšanju družbe. Vsak človek, ki v življenju naredil nekaj za ljudi, je zame primer osebnega poguma in človekoljubnosti.

Roberta Goreto sem spoznal po priporočilu mojega znanca in stranke, ki mi je dejala, da pozna človeka, ki je sposoben narediti spletno stran po tvojih željah in v kratkem času. Takšne posebnosti me pri človeku zmeraj navdihujejo in usmerjajo k njemu, saj človeka besed in dejanj redko najdeš v eni osebi.

Vendar kdor išče, ta najde. Tako je tudi pri meni. Ko sem prvič srečal Roberta, sem takoj opazil, da uporablja slušni aparat. Ko sem izvedel, da je pri njem tako že od zgodnje mladosti, sem takoj začutil še večje spoštovanje. Robert je našel sebe. Po pregledu njegovega dela pa sem spoznal tudi, da piše knjige in izobražuje na seminarjih. Počne tisto, česar vsakdo ne zmore delati.

Takoj, ko sem mu zaupal svoje želje glede spletne strani, je Robert pričel z izdelavo strani in me vsak dan obveščal preko e-pošte ter me spraševal za moje pripombe. Res je naredil izvrstno delo v kratkem času (dober teden dni).

Odkar z njim sodelujem, vsako moje sporočilo in prošnjo uredi hitro, v roku enega dneva. Vse dogodke, ki jih rabim, z lahkoto popravi in uredi tekst. Sem Rus, zato ob sebi potrebujem osebo z dobrim znanjem slovenščine.

dr. Nikolay Grishin

manualni terapevt, Studio Orhideja

Sodelovanje z Robertom Goretom (izdelal mi je spletno stran www.mimijumi.si) je enostavno odlično! Poleg tega, da nudi sistemske rešitve, nudi tudi motivacijske in psihološke rešitve, saj zna prisluhniti vsem potrebam, željam in kapricam.

Predvsem pa ima to prednost, da je poln optimizma, elana, da zna poiskati rešitve, da je strpen in je v koraku s časom. Če iščete prave rešitve za povečanje vaše prodaje preko spletnih strani ali spletne trgovine, za ideje, kako oblikovati vašo spletno stran, kako postaviti slike in besedila, je Robert pravi naslov za to. Je samoiniciativen, razgledan, dober retorik in izjemen prijatelj!

Marta Haidi Regoršek

prevajalka, EUROKAD, Marta Haidi Regoršek

Kaj kot stranka pridobite, če sodelujete z nami?

Razvoj

Sodobna zasnova spletne strani.

Strežnik

Gostujete na hitrem strežniku.

Oblikovanje

Sodelujemo z vrhunskimi oblikovalci.

Trženje

Pomagamo vam pri oglaševanju.

Podporo

Na voljo smo vam za vaša vprašanja.

Varnost

Skrbimo za varnostne posodobitve.

Skupaj lahko ustvarimo vašo odlično spletno predstavitev.

Pošljite nam sporočilo preko kontaktnega obrazca in dogovorili se bomo za sodelovanje ter vam poslali ponudbo.

Pin It on Pinterest